Din professionelle tømrer i Hvidovre

Byg Total er din lokale tømrer i Hvidovre og på det øvrige Sjælland. Med os får du en professionel samarbejdspartner, der er i stand til at løfte en hvilken som helst byggeopgave, uanset om du har brug for hjælp som privat bolig- eller sommerhusejer, eller du er erhvervsdrivende.

Bredt fagligt funderet håndværkerteam

tømrer i hvidovre

Vores hold af dygtige og veluddannede håndværkere dækker alt fra tømrere til murere, blikkenslagere og malere. Som tømrerfirma i Hvidovre og på resten af Sjælland har vi mere end 40 års erfaring indenfor byggebranchen, og vores store erfaring er sammen med vores brede faglige fundering vores største aktiv – og din fordel.

Det betyder nemlig, at vi kan påtage os og gennemføre alle typer renoveringsprojekter, reparationer, ombygninger og nybyggerier. Og hvis du ønsker det, kan vi stå for projektet som en egentlig totalentreprise, hvor vi står for hele processen – fra de første streger bliver tegnet, til maleren giver rummene den sidste, lækre finish.

God dialog og fyldestgørende vejledning

tømrerMed os som din tømrer i Hvidovre er du desuden sikret en god dialog og en grundig og fyldestgørende vejledning, så vi er sikre på, at dit byggeprojekt matcher dine behov, forventninger og ønsker med hensyn til udseende, funktionalitet og pris, naturligvis.

Vores hold af håndværkere er hinandens bedste sparringspartnere, og derfor får du som kunde hos os altid gennemtænkte og holdbare løsninger, det nyeste indenfor materialer og teknikker og topmotiverede håndværkere.

Brug for en tømrer i Hvidovre?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har et større eller mindre byggeprojekt, en renovering eller reparation, du gerne vil have vores firma til at stå for. Når vi har set på projektet og opgaven, og fået klarlagt dine ønsker og behov, udregner vi et godt tilbud til dig, helt uforpligtende.

Få et uforpligtende tilbud

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, inden vi påtager os en opgave. Få et tilbud, du ikke kan sige nej til.

Call Now ButtonRing op