Vi hjælper alle byggeprojekter sikkert i mål

Med Byg Total som din tømrer på Østerbro – og resten af Sjælland, er du sikker på, at dit bygge- eller renoveringsprojekt kommer godt i mål. Vores store erfaring og dygtige håndværkere gør, at vi kan løfte alle typer tømreropgaver – og skal vi stå for hele entreprisen på et stort projekt, som en totalentreprise, gør vi gerne det.

Læs også: Hvad koster en tømrer i København

Vi har blik for din bolig

Vi ved, hvordan man renoverer en rigtig Københavner-lejlighed, så den bliver tidssvarende og passer til den moderne familie – også når der skal optimeres på pladsen, uden at det går ud over stilen og charmen i lejligheden, vel at mærke. Vi sætter en ære i at bygge bæredygtigt med omtanke og stor respekt for det eksisterende.

Handler det om byhuse, kan din tømrer på Østerbro hjælpe med alt fra nyt tag, til gulve og energirigtige vinduer og døre. Har du planer om at bygge helt nyt, så du selv har tøjlerne og bestemmer, hvordan din kommende bolig skal se ud ned i hver en detalje, så står vi klar med kyndig vejledning, ekspertise og know-how til at realisere dine boligdrømme.

Din tømrer på Østerbro kan du snakke med

tømrer på Østerbro

Vi lægger vægt på at levere kvalitetsarbejde til den aftalte tid og til priser, der er konkurrencedygtige. Og så er vi altid til at snakke med. Har du drømmene og idéerne til et renoveringsprojekt, en mindre ombygning eller et nyt hus – så har vi helt sikkert løsningerne, der kan få det hele til at gå op i en højere enhed.

Så lad os tage en snak om netop dit projekt. Ring eller skriv til os, gerne gennem vores kontaktformular her på siden – så hjælper vi, så dine og familiens boligdrømme kan blive ført ud i livet.

Få et uforpligtende tilbud

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, inden vi påtager os en opgave. Få et tilbud, du ikke kan sige nej til.

Call Now ButtonRing op