Byg Total

Murer Frederiksberg

Murer i Frederiksberg med mere end 40års erfaring med bæredygtigt håndværk

byggaranti

Total Entreprise

Lokale murermester i Frederiksberg

Som din pålidelige murer i Frederiksberg, kan vi tilbyde dig mange års erfaring med både ud- og indvendigt murerarbejde. Vi har hjulpet utallige kunder med alle former for murerarbejde gennem årene, og derfor kan du trygt stole på os til at levere kvalitetsarbejde til en fair pris.

Vi er stolte af at betragte os selv som et seriøst og meget detaljeorienteret murerfirma. Vi ved, at det kræver præcision og håndværksmæssig ekspertise at udføre murerarbejde af høj kvalitet, og vores dygtige murere i Frederiksberg har netop den erfaring og ekspertise, der kræves for at levere et resultat, der overstiger dine forventninger.

Derfor er vi selvfølgelig medlem af BYG-garanti.

Prisen for en murer?

Prisen for vores murerarbejde afhænger grundlæggende af, hvilken form for opgave der skal løses, og hvilke ressourcer der skal benyttes for at løse den. Vi tror på at give vores kunder en fair pris for vores arbejde, samtidig med at vi sikrer, at vi opfylder dine krav og forventninger.

Vi forstår vigtigheden af at give dig en transparent og gennemsigtig prisstruktur, så du kan have tillid til vores arbejde og processen. Derfor er vi altid åbne for at diskutere vores priser og muligheder med dig, så du kan få en idé om, hvad du kan forvente af vores tjenester.

Læs mere omkring hvad en murer koster her.

 

Vi løser også jeres udfordring

Som murerfirma på Frederiksberg løser vi en bred vifte af opgaver inden for murerfaget. Vi har ekspertise i alt fra badeværelsesrenoveringer til facaderenovering, og vi har stor erfaring med at udføre fundamentsarbejde, kældre- og trappekonstruktioner samt støbearbejde.

Nogle af vores services kan nævnes som: 

  • Badeværelser
  • Facaderenovering
  • Fundamenter/kældre/trapper/støbeopgaver
  • Havemure/terrasser
  • Nybygning/tilbygning
  • Pudseopgaver
  • Skorstene

Så hvis du står over for en opgave inden for murerfaget på Frederiksberg, er du velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for området og kan hjælpe med at løse dine udfordringer.

Vi udfører også murer arbejde i Valby.

Et møde med os er selvfølgelig altid gratis og uforpligtende.

murermester i Valby

Få et GRATIS tilbud fra et dygtigt team

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Bygtotal er medlem af byggaranti

Vi vil gerne have du får det bedste opnår det bedste resultat med din opgave.
Derfor garanterer vi  detaljeorienteret kvalitetsarbejde der holder i den lange bane.

COPYRIGHT © WEBDESIGN BY: ITRoom

Call Now ButtonRing op