Vi leverer til den aftalte tid
Altid den bedste service & kvalitet - hvorfor nøjes med mindre? 

Murerarbejde

Hos Byg Total ApS kan du finde murere, som kan udføre alle former for murerarbejde. Står du og skal have ordnet badeværelse eller repareret  husets murværk, så er vi her for at hjælpe dig. Vores medarbejdere er alle kvalificerede murere med stor erfaring.Vi kan udføre alt murerarbejde både indvendigt og udvendigt. Når der skal udføres murerarbejde i hjemmet, er det rigtig vigtigt at finde en murer, som du har tillid til og god kemi med. Man går altid ind i et projekt med håbet om et godt resultat, og derfor skal et samarbejde fungere. Det er for alle en dårlig oplevelse, hvis du ikke stoler på, at resultatet bliver det bedste i sidste ende. Hos Byg Total ApS går vi derfor meget op i at hjælpe og forstå dine behov, så vi kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Mureropgaver som vi tilbyder:

  • Badeværelser
  • Facaderenovering
  • Fundamenter/kældre/trapper/støbeopgaver
  • Havemure/terrasser
  • Nybygning/tilbygning
  • Pudseopgaver
  • Skorstene

 

Det er både vigtigt, at du føler, at du får noget for dine penge og at du får det resultat, som du ønsker dig. Derfor er det helt normalt at gøre sig en masse overvejelser, når du skal finde ud af, hvilke håndværkere, som skal have ansvaret for, at dine byggedrømme bliver til virkelighed. Det er trods alt ofte dit hjem, som skal repareres eller bygges, så det er klart, at du vil være helt sikker på, at det er de helt rigtige mennesker der gør det.

Hos Byg Total ApS kan vi hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver. Tøv ikke med at kontakte os, så kan vi sammen skabe et godt resultat ved hjælp af et solidt murerarbejde fra vores side af. Hvis du kontakter Byg Total ApS med det samme, har du mulighed for at få en uforpligtende samtale/tilbud, så du kan få en fornemmelse af, hvad vi kan hjælpe dig med og om kemien er den rigtige.

starcheck-square-ophone-square