Total Entreprise

Priser på malerarbejde - det skal du forvente

Der er utroligt mange husprojekter, der involverer malerarbejde.

Nogle husprojekter involverer faktisk ikke andet end malerarbejde. Og nogle gange, så kan det godt betale sig at få professionel hjælp til projektet.

Malerarbejde er noget af det, som mange kan gøre selv. Dog tager det lang tid, og det er ofte tydeligt, hvis ikke du har taget dig tiden til det, da det både kan have rendt, og det kan være ujævnt.

Hvis du vil være sikker på at nå frem til et godt resultat, så bør du altså kontakte et professionelt malerfirma, der kan hjælpe dig med hjemmeprojektet.

Hvad koster det at benytte sig af en professionel maler?

Prisen på malerarbejde varierer meget. Det afhænger nemlig i høj grad af projektet. Hos langt de fleste firmaer kan du dog forvente en pris på omtrent 75 kroner til 150 kroner pr. kvadratmeter, der skal males af vægge og lofter. Prisen på dette kan selvfølgelig både ligger højere og lavere, men det er et estimat, som du kan støtte dig til.

Du kan dog altid kontakte et malerfirma for at få en uforpligtende snak om dine behov og eventuelt også et uforpligtende tilbud. På den måde kan du sammenligne priserne på de forskellige firmaer og danne dig et overblik over, hvad du kan forvente.

Kun det bedste til vores kunder

Kom hjem til Kvalitet

Vi udfører alt vores arbejde med øje for detalje og kvalitetssikring, så du står tilbage med en holdbar og bæredygtig løsning.

Jeres sikkerhed

Medlem af BygGaranti

BygGaranti er din sikkerhed og et veludført og forsikret samarbejde. 

Læs mere omkring BYG-garanti.

Byg Total

Det kan et malerfirma gøre for dig

Prisen på malerarbejde er meget svær at fastlægge, da de udfører mange forskellige opgaver. Det er ikke kun maling af vægge og lofter i villaer og lejligheder, som du kan udføre, men også maling af flyttelejligheder, diverse vægbeklædninger, maling af trapper og trappeopgave, maling af vinduer, maling af facader og maling af gulve.

Prisen på de forskellige ydelser vil selvfølgelig være forskellige, og derfor får du mest ud af at kontakte det firma, som du gerne vil have til at udføre arbejdet.

 

Skal vi hjælpe med et malerprojekt?

Er du interesseret i at høre hvad mulighederne kan være for jeres opgave, så vil vi rigtig gerne give et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Vi er et stort firma i Valby, som hjælper med både store og små maleropgaver. Vi giver altid den billigste pris overhovedet muligt, og forsikrer derefter også med et veludført kvalitetsarbejde, som trygt kan vises frem.

Vi håber at måtte høre omkring dit malerprojekt. 

Helt uforpligtende

Har du et Projekt?

Få et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven, hvor vi ringer jer op, og gennemgår opgaven sammen med jer.

1 + 5 =

Afdeling Valby

Lykkebovej 39
2500 Valby

2850 0450
Info@byg-total.dk

Afdeling Vig

Lykkebovej 39
2500 Valby

2850 0450
Info@byg-total.dk

Telefontider

Mandag
08.00 - 16.00
Tirsdag
08.00 - 16.00
Onsdag
08.00 - 16.00
Torsdag
08.00 - 16.00
Fredag
08.00 - 16.00

COPYRIGHT © WEBDESIGN BY: ITRoom