Vi lægger nye tage i hele byen

Mangler du et erfarent og topprofessionelt tømrerfirma til at stå for udskiftning af dit tag eller andet tagarbejde i København, da er det Byg Total København, du skal have fat i.

Vi laver tage og tagarbejde i hele København og det øvrige Sjælland, og vi hjælper også gerne dig til et smukt og tidssvarende tag.

40 års erfaring med tagdækning

En udskiftning eller renovering af et tag er et stort projekt og en større udskrivning. Derfor er det vigtigt, at du entrerer med et firma, der har den nødvendige ekspertise og det nødvendige mandskab til at få projektet sikkert og effektivt i mål – til tiden og til prisen.

Når vi står for tagarbejde hos dig, er du sikret netop det – og mere til. Vi har 40 års erfaring med tagarbejde og kan tilbyde reparation og udskiftning af alle typer tag. Ved siden af tagdækning tilbyder vi opsætning af tagrender og inddækninger med kobber eller andet metal ved kviste og vinduer.

Vores stærke håndværkerteam inkluderer både tømrere, murere og blikkenslagere.
Det er din sikkerhed for kvalitet og godt håndværk hele vejen, da vi kan løfte og færdiggøre ethvert tagarbejde selv.

Brug for tagarbejde i København?

tagarbejde KøbenhavnSkal dit tag repareres eller udskiftes? Da er du velkommen til at ringe eller skrive til os, så kommer vi ud og kigger på det.

Vi giver os altid god tid og rådgiver om, hvad der kan gøres – og hvad der skal gøres. Ligesom vi vejleder om materialevalg i forhold til dit hus og dets tagkonstruktion, behov for isolering og andet. Bagefter får du et uforpligtende tilbud på opgaven fra os, så du har noget at forholde dig til. Så ring eller skriv i dag – livet er for kort til gamle, grimme og utætte tage.

Få et uforpligtende tilbud

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, inden vi påtager os en opgave. Få et tilbud, du ikke kan sige nej til.

Call Now ButtonRing op