Total entreprise

Timepris på tømrer -hvor meget skal du sætte til side?

Hvis du har eget hjem, så ved du også, at det kommer med en lang række projekter, der skal udføres. Og hvis ikke du er den helt store handyman eller handy-kvinde, så er det måske ikke bare lige til at regne ud, hvad der skal gøres og hvordan det skal gøres. I så fald er tømreren din bedste ven.

 Mange benytter sig af tømrer, når de kaster sig ud i projekter derhjemme og med god grund. Der kan nemlig være utroligt mange ting, som skal gøres.

Men hvor mange penge skal du lægge til side for, at du kan betale dig fra alt tømrerarbejdet? Det kan du læse mere om her.

Kun det bedste til vores kunder

Kom hjem til Kvalitet

Vi udfører alt vores arbejde med øje for detalje og kvalitetssikring, så du står tilbage med en holdbar og bæredygtig løsning.

Jeres sikkerhed

Medlem af BygGaranti

BygGaranti er din sikkerhed og et veludført og forsikret samarbejde. 

Læs mere omkring BYG-garanti.

Professionel tømrer

Det koster tømrerarbejde

Prisen på tømrerarbejde varierer meget fra det ene selskab til det andet, og der er også utroligt stor forskel på prisen på arbejdet afhængigt af, hvilket projekt du skal have udført.

Du kan dog forvente en mindstepris på 270 kroner pr. times tømrerarbejde, og typisk vil den faktisk også være helt oppe på 400 kroner i timen plus moms. Det er altså ikke en helt billig fornøjelse.

Derudover skal du selvfølgelig også selv betale for materialerne, men det skulle du jo uanset, om du udførte arbejdet selv eller ej.

Det vil altid være en god idé at kontakte et givent tømrerfirma og høre til deres priser. De fleste tilbyder en snak om dine behov og giver et uforpligtende tilbud baseret på denne information. På den måde kan du indsamle informationer fra forskellige firmaer, som du kan sammenligne og derudfra kan du finde den rette tømrer til din opgave.

Helt uforpligtende

Har du et Projekt?

Få et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven, hvor vi ringer jer op, og gennemgår opgaven sammen med jer.

15 + 4 =

Afdeling Valby

Lykkebovej 39
2500 Valby

2850 0450
Info@byg-total.dk

Afdeling Vig

Lykkebovej 39
2500 Valby

2850 0450
Info@byg-total.dk

Telefontider

Mandag
08.00 - 16.00
Tirsdag
08.00 - 16.00
Onsdag
08.00 - 16.00
Torsdag
08.00 - 16.00
Fredag
08.00 - 16.00

COPYRIGHT © WEBDESIGN BY: ITRoom