Vi leverer til den aftalte tid
Altid den bedste service & kvalitet - hvorfor nøjes med mindre? 

Tømrerarbejde

Hos Byg Total ApS kan du få lavet en lang række tømreropgaver, og hvis du vil have leveret et flot og færdigt resultat til den aftalte tid - så er du havnet det rigtige sted. Vi udfører og klarer alle former for reparationer og nye konstruktioner. Vi er helt trygge ved at sige, at hvis du vælger vores tømrer, så går du aldrig galt i byen. Vi levere altid det færdige resultat til tiden, og vi har tilsammen over 25 års erfaring indenfor branchen.

Det kan være uoverskueligt at stå midt i et renoverings- eller bygningsprojekt. Derfor vil vi gøre alt hvad vi kan, for at lette processen så vidt som muligt og sørge for at du hele tiden kan følge med i arbejdet.  Hos os er du sikret en en håndværker, som du kan stole på og have tillid til. Vi bestræber os på, at få vores kunder til at føle sig i de bedste hænder, og opfylde alle deres husdrømme. 

Tømreropgaver som vi tilbyder: 

  • Gipsarbejde/lofter/vægge
  • Gulvlægning
  • Tagarbejde
  • Tagdækning
  • Tagkonstruktioner
  • Udskiftning af vinduer og døre

 

Vi tilbyder en lang række tømreropgaver, så du kan få dit ønske opfyldt hos os. Hos Byg Total ApS har vi tømrere med stor erfaring og alle er fagudlærte. Vores tømrere brænder for deres arbejde og for at tilfredsstille vores kunder. Det er vigtigt, når du står med et byggeprojekt, at du føler dig i trygge hænder. Vi har stor forståelse for, at frygten for at blive skuffet, kan være stor. Det er trods alt din trygge base, og ofte dine boligdrømme, som står på spil. En af de mange opgaver, som vi tager meget seriøst, er blandt andet at du som kunde, føler dig hørt og forstået, så vi i samarbejde kan ende ud med det bedste resultat.

Hvis du har brug for rådgivning, et tilbud eller blot inspiration, så tøv ikke med at tage kontakt til os - vi står altid klar til at tage en uforpligtende samtale med dig, så du kan være helt sikker på dit valg af tømrer. Kontakt os med det samme,  så er du lidt tættere på at få realiseret alle dine byggedrømme.

starcheck-square-ophone-square