Vi leverer til den aftalte tid
Altid den bedste service & kvalitet - hvorfor nøjes med mindre? 

Blikkenslagerarbejde

Hos Byg Total ApS udfører vi alle former for  blikkenslagerarbejde – små eller store, nemme eller svære opgaver,  kan vi med garanti hjælpe dig med. Du skal som regel have fat i en professionel, når du står med noget blikkenslagerarbejde i hjemmet. Det kan være svært at finde frem til, hvem der skal udføre arbejdet. Du vil gerne ende med, at få det du betaler for, samtidig med at du føler sig i trygge hænder. Det er klogt at være påpasselig, når det gælder byggearbejde og reparationer i hjemmet.

Blikkenslager-arbejde som vi tilbyder:

  • Zinkarbejde
  • Kobberarbejde
  • Naturskifer
  • Reparationer på ovenstående

Hos os kan du få lavet alle former for blikkenslagerarbejde i din bolig - både indvendig og udvendig. Meget blikkenslagerarbejde kræver professionelle håndværkere. Hvis du skal have lavet tagrender på dit hus, så er det ikke noget du lige kan klare alene. Tagrender spiller en vigtig rolle når det kommer til at bevare dit hus, tagkonstruktion og murværk. Vi laver tagrender til din bolig, så regnvandet kan blive ledt væk på den bedste måde, så du skåner tag og mur  - dermed slipper du også for eventuelle følgeskader som skimmel, løst puds eller svamp. Det er ikke en opgave man kan eller bør kaste sig ud i alene, men derimod finde den rette hjælp til sådan et projekt. 

Der er mange måder at sætte sit eget præg på ens bolig som fx kvist eller et anderledes tag.
Der er mange fordele ved at få bygget en kvist, hvilket også er en af vores specialer. Du får et bedre lysindfald i hjemmet, bedre udsigt, mere plads i et værelse.  Du giver dit hus karakter med en zinkkvist. Hos Total Byg ApS vil vi kunne hjælpe dig med at få bygget den perfekte kvist, så du kan få det fulde potentiale ud af dit hus.
Hvis du er interesseret i at give dit hus et specielt og smukt udtryk, findes der også de populære og traditionelle kobbertage, som kan ses på huse, kirker, herregårde og lignende. Det er en nem måde at få et simpelt hus til at se ekstravagant og stilet ud. Hos Total Byg ApS er vi specialiseret i at lægge kobbertage, så hvis du har set dig varm på idéen om at sætte et ekstra præg på din bolig, så kan vi hjælpe dig med netop dette.

Vi bestræber os på, at give dig, den absolut bedste oplevelse. Når der skal laves arbejde på eller i boligen, så kræver det tålmodighed, da det kan være en trættende og hård proces. Derfor er vi med til at få opgaverne klaret på en god og professionel måde, og vi vil altid sørge for, at du får leveret det endelige resultat til tiden. Hvis du står, og har brug for hjælp eller vejledning i forhold til blikkenslagerarbejde i hjemmet, så kontakt os endelig og få en uforpligtende samtale/tilbud fra os.

 

starcheck-square-ophone-square