Byg Total

Tagdækker til Tagpaptag i Rødovre 

byggaranti
Total Entreprise

Tagdækker til Tagpap i Rødovre

I Byg Total har vi mange års erfaring med at påsvejse  alle typer tagpap. Vi har et professionelt team af tagdækkere, så kvaliteten af vores arbejde er i top. Vi er ligeledes medlem af Byg-Garanti ordning, dette bekræfter også at vores arbejde udføres efter forskrifterne.

Vores tagdækkere, har lagt tagpap i mange år, i København og omegn. Nu prøver vi at satse i Rødovre.

Tagpap er et fantastisk materiale som man har udviklet på i over hundrede år. Der er et praktisk og holdbart materiale, som holder mellem 20 og 30 år, hvis det er blevet oplagt rigtigt.

Vi påsvejser tagpap på flade tage, skrå tage samt vi udfører også listetagdækning. Vi udfører reparationer på alle former for tagpaptage, samt inddækninger.

Vi kommer naturligvis på hele Sjælland, Amager, København, Tårnby, Dragør, Kastrup, Ballerup og Hvidovre, men har størst fokus på Rødovre.

tagpaptag rødovre

Et godt argument for at bruge os som tagdækker

Lokalt firma

Vi er næsten et lokalt firma, da vi ligger i Hvidovre, så der er ikke nogle kørseslomkostninger, da vi bor lige om hjørnet.

Erfaring

Vi har opbygget  kendskab til de forskellige tagpap typer, gennem  mange år i branchen. Vi har arbejdet på mange forskellige sager, store som små, så vi har en god forståelse for hvordan vi skal behandle vores kunder, så som at alle aftaler overholdes, og ligeledes rengøring af byggeplads efter endt arbejde.

Udvikling inden for tagpap

Vi bruger meget til på at sætte os ind i de nye materialer der udkommer på markedet. Ligeledes sætter vi vores konduktør på kurser når de tilbydes af producenten, det gør vi for hele tiden at være opdateret. 

Tagpap Typer

Der findes flere forskellige typer tagpap, som varierer i sammensætning og anvendelse afhængigt af bygningsbehov og præferencer. Her er nogle af de mest almindelige typer:

SBS-modificeret tagpap (SBS står for Styren-Butadien-Styren): Dette er en af de mest almindelige typer tagpap. Det er kendt for sin fleksibilitet og modstandsdygtighed over for temperaturudsving. SBS-modificeret tagpap anvender en polymer (SBS) til at forbedre materialets elasticitet og modstandskraft over for revner og spaltning. Det er velegnet til områder med ekstreme vejrforhold.

APP-modificeret tagpap (APP står for Ataktisk Polypropylen): Dette tagpap er også modifikationsdækket med en polymer (APP), hvilket gør det mere modstandsdygtigt over for varme. Det er ideelt til områder med intens sollys og høje temperaturer.

Glasfiberforstærket tagpap: Dette tagpap har en kerne af glasfiber, der giver styrke og stabilitet til materialet. Det er lettere og lettere at håndtere end organisk tagpap og har god modstandsdygtighed over for ild.

tagpaptag rødovre
tagpaptag rødovre

Organisk tagpap: Organisk tagpap bruger ofte cellulosefibre som en kerne. Dette materiale er tungere og mere porøst end glasfiberforstærket tagpap. Det kan være mere følsomt over for fugt og er mindre brandsikkert sammenlignet med glasfiberforstærket tagpap.

 Selvklæbende tagpap: Selvklæbende tagpap har en klæbende bagside, der gør det lettere at installere. Dette eliminerer behovet for at anvende varme til at forsegle tagpapet.

 Mineralbeklædt tagpap: Dette er tagpap, der har en overfladebeklædning af mineralgranulat. Granulaterne tjener til at beskytte tagpapet mod UV-stråling og skabe et æstetisk udseende. Denne type tagpap findes ofte i forskellige farver og stilarter.

 Kapillarbrydende tagpap: Dette er et specielt tagpap designet til at forhindre kapillarvandtrængning, hvilket gør det egnet til flade tage og terrasser.

Reparation af Paptage

Vi udfører naturligvis reparationer på alle former for tagpap. Det gør vi på følgende måde

Dampbuler og lign. opskæres og påsvejses fast til underlaget. Derefter påsvejser vi en ny top500 oven på reparationsområdet.

Ved tjæring af tage, forlænger det naturligvis tagets levetid, så det kan på det kraftigste anbefales at gøre ca. hvert 5. år.

Inddækninger samt zinkløskanter reparerer vi naturligvis også, hvis disse fejler noget. I er altid velkomne til at give os et kald, så kommer vi og gennemgår Jeres tag for fejl og mangler gratis. Husk vi er altid i nabolaget.

 

Vi kommer naturligvis på hele Sjælland, Amager, København, Tårnby, Dragør, Kastrup, Ballerup og Rødovre, men har størst fokus på Hvidovre.

 

tagpaptag rødovre

Dit behov i fokus

Høj kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og bruger kun de bedste kvalitetsmaterialer

Kyndig rådgivning

Få kyndig rådgivning af en ekspert 
omkring dit næste byggeprojekt

Byg Garanti

Dit hjem er i sikre hånder ved en håndværker
med Byg Garanti
tagdækker Rødovre

Hvorfor reparere paptage?

Forlængelse af levetiden: Regelmæssig vedligeholdelse og rettidig reparation kan forlænge tagets levetid betydeligt. Det gør man ved at rense taget og evt. tjære taget hvert 5. år. Det er noget man selv kan gøre, det kræver ikke den store ekspertise, men der er dog nogle penge at spare, ved selv at gøre det.

Forebyggelse af vandskader: Selv små revner eller skader kan tillade vand at trænge ind, hvilket kan føre til yderligere skader på både taget og bygningens indre. Som tidligere nævnt, er det en service vi udfører gratis.

byggaranti
bygtotal valby og hvidovre
bygtotal valby og hvidovre
bygtotal valby og hvidovre

Få et GRATIS tilbud fra et dygtigt team

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Bygtotal er medlem af byggaranti

Vi vil gerne have du får det bedste opnår det bedste resultat med din opgave.
Derfor garanterer vi  detaljeorienteret kvalitetsarbejde der holder i den lange bane.

COPYRIGHT © WEBDESIGN BY: ITRoom

Call Now ButtonRing op