Søg
Close this search box.

Hvad koster en murer i timen?

Det kan du forvente

Hvis du står midt i et byggeprojekt – eller hvis du står og skal i gang – så har du måske overvejet at få hjælp af en murer.

Murer har nemlig en helt anden viden, erfaring og håndelag, der hjælper dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed – både i praksis, men også i udseende.

Dog er der også mange, som ved, at en murer ikke altid er helt billig at have gående hjemme på ejendommen, når projektet skal føres til ende. Om det er det værd er noget, som kun du kan afgøre.

Vi står ved det arbejde, vi laver. Derfor er vi selvfølgelig medlem af BYG-garanti.

murer i hvidovre

Hvad koster en murer i timen?

Murerens timeløn varierer selvfølgelig meget fra den ene virksomhed til den anden. Du kan forvente at timelønnen for en murer ligger et sted imellem 400 kr. og 500 kr. i timen – gennemsnittet ligger på ca. 450 kroner i timen.

Det er et stort spring at forholde sig til, men der er mange forskellige firmaer på markedet, som har forskellige priser der afhænger af området de dækker, alderen på firmaet, da de fleste etablerede firmaer udfører tit et bedre stykke arbejde, og har de fleste garantier i orden, da opstartsproblemerne er overstået. Derfor kommer du langt med research.

 

Hvad kan du bruge en murer til?

Murer arbejder ikke kun med at bygge vægge. Der er faktisk utroligt mange opgaver, som også hører ind under deres arbejdsbeskrivelse.

Faktisk håndterer de både renovering af badeværelse , facaderenoveringer, fundamenter, kældre, trapper, støbeopgaver, havemure, terrasser, nybygning, tilbygning, pudseopgaver og skorsten. Der er altså mange ting, som du kan få løst af murersvende, der har stor erfaring og udfører et godt og tilfredsstillende stykke arbejde.

Lad os tage en snak om dine behov. Har du spørgsmål, eller ønsker du et prisoverslag, så kontakt os. Så er du allerede et skridt nærmere din boligdrøm.

Vi udføre både murarbejde i ValbyFrederiksberg, og ja, stort set hele Sjælland.

Et møde eller tilbud fra os er selvfølgelig altid gratis og uforpligtende.

mure valby
Hvad koster en murer
Murer Priser
Ring op