Byg Total

Nyt tag?

Vi står klar til at hjælpe dig!

byggaranti

Total entreprise

Få en pris på et nyt tag

Kontakt os i dag for at få et tilbud på et nyt tag til dit hus.

Med over 40 års erfaring i branchen, kan vi også hjælp dig – vi kører på hele Sjælland

Vi sørger for, at tagarbejdet skal være så problemfri for dig som muligt. Og hele vejen igennem holder vi dig opdateret på, hvordan arbejdet udvikler sig. Vi står ved det arbejde, vi laver. Derfor er vi selvfølgelig også  medlem af BYG-garanti. vi kommer i kgs. lyngby.gentofte.københavn. amager. rødovre. frederiksberg. hvidovre. østerbro.

 

Udskiftning og reparation

Et nyt tag mindsker risikoen for fugtskader

Hvis du har et ældre tag uden undertag, kan der være en risiko for, at vand kan trænge ind og forårsage fugtskader. En ny tagkonstruktion med undertag vil reducere risikoen for, at vand kan trænge ind og beskadige husets lofter og indvendige vægge.

Giver bedre ventilation

En ny tagkonstruktion giver også mulighed for bedre ventilation i huset. Med et nyt tag kan du undgå kondens og fugt i loftrummene og forhindre skimmelvækst, hvilket kan være en sundhedsrisiko for beboerne.

Reducerer varmetabet

En anden fordel ved at få et nyt tag er, at det giver mulighed for at opgradere isoleringen til moderne standarder. Dette vil reducere varmetabet fra huset og føre til en lavere varmeregning.

Styrket tagkonstruktion

Det vigtigt at have en tagkonstruktion, der er i stand til at modstå stærk vind og regn. Et nyt tag vil være mere robust og sikrere i dårligt vejr og vil være mindre tilbøjelige til at tage skade.

 

Småskader på taget kan føre til større problemer

Hvis dit tag har fået småskader, skal du ikke undervurdere alvoren i dette. Selvom småskader måske ikke ser ud til at være noget særligt, kan det føre til større problemer, hvis det ikke bliver repareret i tide.

Hvis dit tag er af ældre dato og ikke har et undertag, kan vand trænge direkte ind i den bærende tagkonstruktion og forårsage råd og svamp. Dette kan medføre, at hele taget skal udskiftes, hvilket kan være en dyr og besværlig proces. vi kommer i kgs. lyngby.gentofte.københavn. amager. rødovre. frederiksberg. hvidovre. østerbro.

nyt tag
nyt tag
tagarbejde
tagarbejde
tagarbejde
tagarbejde

Få et GRATIS tilbud fra et dygtigt team

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Bygtotal er medlem af byggaranti

Vi vil gerne have du får det bedste opnår det bedste resultat med din opgave.
Derfor garanterer vi  detaljeorienteret kvalitetsarbejde der holder på den lange bane.

Afdeling Valby

Lykkebovej 39
2500 Valby

Afdeling Hvidovre

Neergårds Alle 1
2650 Hvidovre

Telefontider

Man
08.00 - 16.00
Tirs
08.00 - 16.00
Ons
08.00 - 16.00
Tors
08.00 - 16.00
Fre
08.00 - 15.00

COPYRIGHT © WEBDESIGN BY: ITRoom

Call Now ButtonRing op