Byg Total

Tagpap tag i Hvidovre

byggaranti
Total Entreprise

Tagdækker til Tagpap i Hvidovre

I Byg Total har vi 25 års erfaring med pålægning af alle typer tagpap. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det arbejde vi udfører.

Vi er professionelle tagdækkere, der har lagt mange tusinde m2 tagpap i København og omegn. Nu prøver vi at satse lokalt, da vi bor i Hvidovre.

Vi elsker tagpaptage, fordi det er et materiale der både er praktisk og holdbart, hvilket sikrer, at dit tag holder i mange år.

Vores mere end 25 års erfaring i tagdækningsbranchen har givet os den nødvendige ekspertise og de færdigheder der skal til for at udføre alle opgaver inden for tagdækning med tagpap, uanset om det er tagpaptag, tagrenovering, nyt tag eller listedækning, kan vi sagtens udføre opgaven.

 

Vi kommer naturligvis på hele Sjælland, Amager, København, Tårnby, Dragør, Kastrup, Ballerup og Rødovre, men har størst fokus på Hvidovre.

tagpap tag hvidovre

Hvorfor skal I bruge os som tagdækker til tagpap?

Lokalt firma

Vi er et lokalt firma, så I sparer penge på kørslen, samt at vi altid kun er 5 minutter væk.

Erfaring og ekspertise

Med mange års erfaring i branchen har vi opnået dybdegående kendskab til de forskellige tagpap typer. Vores tagdækkere har arbejdet med mange forskellige projekter, store som små, og ved præcis, hvad det kræver for at tilfredsstille vores kunder.

Inovation inden for tagpap

Vi investerer altid tid til at sætte os ind i de nyeste produkter og teknologier inden for tagpap. Så vi bruger selvfølgelig altid kun de bedste kvalitetsmaterialer i vores entrepriser, hvilket garanterer holdbarhed og langvarig beskyttelse for dit tag, helt op til 20 til 25 år.

Holdbarhed og Længere Levetid

Videreuddannelse

Alle vores tagdækkere sender vi løbende på kurser, så de kan anvende de sidste nye teknikker. Dette sikrer, at hvert medlem af vores team er mere end kvalificeret til at håndtere de problemer der opstår når man renoverer eller lægger et ny tag

 Økonomisk fornuftig

Tagpap er en omkostningseffektiv løsning for mange tage, især flade tage. Vores erfaring som tagdækkere, sikrer dig at du får et billigt tag, der kan holde i mange år, priser fra ca. 300 kr. pr. m2.

Tagdækker hvidovre
tagpap hvidovre

Rådgivning

For os er hvert projekt, lille eller stort, lige vigtigt. Så om det er en reparation eller et nyt tag, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan komme og besigtige dit tag, og komme med nogle løsninger, eller bare gå dit tag igennem for fejl og mangler, hvis der er nogle. Dette gør vi naturligvis som en service uden beregning, så ring til til os på 28 500 450, vi er kun 5 minutter væk,  eller skriv til info@byg-total.dk.

Miljøbevidsthed

Vi forstår vigtigheden af bæredygtighed. Derfor følger vi naturligvis med i de sidste nye produkter der kommer på markedet, og kan ligeledes råde og vejlede om det. Vi tænker miljøvenlighed i vores arbejde, fra genanvendelse af materialer til at vælge energieffektive løsninge

Reparation af Paptage

Paptage, også kendt som tagpap, er en populær tagdækningsløsning i mange dele af verden. Takket være dets holdbarhed og billige pris, er det et yndet valg for mange boligejere og erhvervsbygninger. Men som med alle tagmaterialer, kan paptage over tid blive beskadiget og kræve reparation.

 

 

Vi kommer naturligvis på hele Sjælland, Amager, København, Tårnby, Dragør, Kastrup, Ballerup og Rødovre, men har størst fokus på Hvidovre.

 

tagpaptag hvidovre

Dit behov i fokus

Høj kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og bruger kun de bedste kvalitetsmaterialer

Kyndig rådgivning

Få kyndig rådgivning af en ekspert 
omkring dit næste byggeprojekt

Byg Garanti

Dit hjem er i sikre hånder ved en håndværker
med Byg Garanti
tagdækker Rødovre

Hvorfor reparere paptage?

Forlængelse af levetiden: Regelmæssig vedligeholdelse og rettidig reparation kan forlænge tagets levetid betydeligt. Det gør man ved at rense taget og evt. tjære taget hvert 5. år. Det er noget man selv kan gøre, det kræver ikke den store ekspertise, men der er dog nogle penge at spare, ved selv at gøre det.

Forebyggelse af vandskader: Selv små revner eller skader kan tillade vand at trænge ind, hvilket kan føre til yderligere skader på både taget og bygningens indre. Som tidligere nævnt, er det en service vi udfører gratis.

byggaranti
bygtotal valby og hvidovre
bygtotal valby og hvidovre
bygtotal valby og hvidovre

Få et GRATIS tilbud fra et dygtigt team

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Bygtotal er medlem af byggaranti

Vi vil gerne have du får det bedste opnår det bedste resultat med din opgave.
Derfor garanterer vi  detaljeorienteret kvalitetsarbejde der holder i den lange bane.

COPYRIGHT © WEBDESIGN BY: ITRoom

Call Now ButtonRing op