Søg
Close this search box.

Nyt tag Valby

Nyt tag i Valby

Hos Byg Total i Hvidovre har vi et team af dygtige og erfarne tømrere, der tilbyder en omfattende palette af tømrer- og snedkerrelaterede ydelser. Vores ekspertise strækker sig fra konstruktion af nye boliger, opførelse af tilbygninger til allerede eksisterende ejendomme, til omfattende renoveringer, der opgraderer og forskønner dit hjem.

Vores færdigheder dækker også over udførelsen af mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver, såsom udskiftning af slidte vinduer, døre, og gulve, eller simpelthen at fastgøre et løst dørhåndtag. Ligegyldigt omfanget af dit tømrerbehov, står vi klar til at assistere.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores arbejde, som er designet til at stå tidens prøve. Med en høj standard for præcision, pålidelighed, og opmærksomhed på detaljen, sikrer vi, at hvert projekt bliver gennemført i tæt dialog med vores kunder for at imødekomme deres specifikke ønsker og kravVi kommer også  i kgs. lyngby, Gentofte, København, Valby, Amager, Rødovre, Frederiksberg, Hvidovre og på Østerbro og Vesterbro.

nyt tag Valby

Udskiftning samt reparationer af følgende tage

Montering omkring skorstene, ventiler og tagvinduer

Når det kommer til installation af tagmaterialer omkring skorstene, ventiler, tagvinduer, og langs tagets kanter, er præcision og detaljeorientering nøgleordene for at sikre et vandtæt og holdbart tag. Disse områder er særligt udsatte for vandindtrængning og kræver derfor ekstra opmærksomhed under installationen.

Ved at give disse kritiske punkter ekstra opmærksomhed sikrer man, at taget som helhed vil være mere holdbart og bedre i stand til at modstå de udfordringer, som vejret stiller. Dette kræver en kombination af den rigtige teknik, kvalitetsmaterialer og erfaring fra professionelle tagdækkere.

nyt tag Valby
nyt tag valby

Brug af blinkninger (metallister)

Blinkninger er tynde stykker metal, som typisk anvendes omkring skorstene, langs tagets kanter, omkring tagvinduer og ventiler. Disse metallister spiller en kritisk rolle i at dirigere vand væk fra disse sårbarheder og ned ad taget, i stedet for at tillade vandet at trænge ind i tagkonstruktionen.

Korrekt installation af blinkninger kræver, at de skal overlappe tagmaterialet på en sådan måde, at vand ikke kan trænge ind bag dem. For eksempel, ved en skorsten, bør blinkningerne installeres både ved bunden (såkaldt “apron flashing”) og på siderne (“step flashing”), og de skal integreres korrekt med både murerarbejdet og tagdækningen.

Anvendelse af tætningsmasse

Tætningsmasse anvendes ofte sammen med blinkninger for at forsegle samlingerne og sikre, at de er helt vandtætte. Dette er særligt vigtigt omkring objekter, der penetrerer taget, som f.eks. ventiler og tagvinduer. En høj kvalitet af tætningsmasse, der er velegnet til udendørs brug og kompatibel med både tagmaterialerne og blinkningerne, er afgørende for at opnå en langvarig tætning.

Korrekt tilskæring af materialer

Når tagmaterialer skal installeres omkring komplekse former som skorstene, tagvinduer og langs kanten af taget, er det nødvendigt nøje at tilskære materialerne, så de passer præcist. Dette sikrer, at der ikke er nogen åbne sprækker eller huller, hvor vand kan trænge ind. Korrekt tilskæring kræver en forståelse af både tagmaterialernes egenskaber og de specifikke udfordringer ved hvert unikt tagområde

Integration med tagets samlede design

Endelig er det vigtigt, at disse detaljer integreres sømløst med tagets overordnede design og funktion. For eksempel skal ventilationssystemet i taget, herunder både ind- og udluftning, tages i betragtning for at sikre, at der ikke opstår kondensproblemer, som kan underminere tagets integritet.

Vi kommer også  i kgs. lyngby, Gentofte, København, Valby, Amager, Rødovre, Frederiksberg, Hvidovre og på Østerbro og Vesterbro.

nyt tag valby
Ring op