Timepriser på Tømrer i København

Timepris tømrer København

Hvad er timeprisen på en tømrer i København?

Storbyen er kendt for at have nogle højere priser end dem, du finder ude på landet eller endda bare ude i de mindre byer rundt omkring i Danmark.

Dog betyder det ikke, at det ikke kan være pengene værd.

En tømrer kan nemlig klare en lang række opgaver, og hvis du bor inde i København eller i området omkring, så er det måske en tømrer fra København, der er den bedste og billigste løsning.Hvis du vil blive klogere på tømrerne i København og hvilke priser, de kan tilbyde dig, kan du læse mere her.

Vi er selvfølgelig også medlem af BYG-garanti.

tømrer hvidovre

Hvad er prisen på en tømrer i København?

Der er selvfølgelig mange forskellige timepriser for de forskellige tømrer i København. Det afhænger fuldstændig af den virksomhed, som du vil have til at udføre arbejdet.

Et estimat er dog, at du skal forvente at skulle betale en timeløn på omkring 400 kroner til 500 kroner i timen for tømrerarbejdet. Dog kan prisen både være højere og lavere end dette, så det handler om at gå i dybden med research.

Husk dog altid, at prisen nogle gange afspejler kvaliteten af det håndværk, der bliver udført, og derfor kan det godt betale sig at give lidt ekstra en gang imellem.

Tømrer firma

Hvad kan en tømrer gøre for dig?

Tømreren kan klare en lang række opgaver for dig. De kan faktisk klare alle former for reparationer og nye konstruktioner, heriblandt både gipsarbejde, lofter, gulve, gulvlægning, tagarbejde, tagdækning, tagkonstruktioner og udskiftning af vinduer og døre.

Uanset hvilken opgave du har, der skal udføres på hjemmet, så står der altså garanteret et tømrerfirma klar, som kan hjælpe dig frem til et godt resultat.

Har du brug for en tømrer i Valby eller Østerbro? Så hjælper vi også meget gerne der.

byg-total tømrer
Tagdækker til Tagpaptag i København Sundby

Udskiftning samt reparationer af følgende tage

Ring op