Vi leverer til den aftalte tid
Altid den bedste service & kvalitet - hvorfor nøjes med mindre? 

Tømrer Østerbro

Få realiseret drømmehuset med en faguddannet tømrer    

Står du/I og mangler en dygtig og faguddannet tømrer til jeres næste reparations– eller byggeprojekt? Så kan en tømrer på Østerbro hjælpe dig med opgaver indenfor alle typer af nye konstruktioner og reparationer såsom gipsarbejde, lofter og vægge, tagarbejde, guldlægning, tagdækning, tagkonstruktioner og udskiftning af døre og vinduer.

Vi udfører vores arbejde på hele Sjælland

Vi har mere end 40 års erfaring og ekspertise i at udføre nye byggekonstruktioner samt reparationer og står 100% inde for vores arbejde, fordi vi:  

✓ Er medlem af BYG-garanti

✓ Leverer altid til den aftalte tid

✓ Udelukkende har faguddannede og dygtige tømrere

✓ Løbende giver dig et overblik over byggeriet, så du hele tiden kan følge med i processen

✓ Til hver en tid tilbyder en gratis snak om dine behov samt et gratis og uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Som medlem af BYG-garanti er dit byggeri i trygge hænder

Vi er medlem af BYG-garanti, som Dansk Byggeri står bag. Dette medlemskab sikrer, at dit byggeprojekt er i trygge hænder, fordi det er et økonomisk sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Dette betyder konkret, at hvis der skulle være fejl og mangler i relation til byggeprojektet, kan ordningen dække op til 150.000 kr. inkl. moms for hver byggesag. På denne måde kan I trygt bestille et tømrerarbejde hos os.

Tag en uformel snak med os       

Har du nogle spørgsmål, du gerne vil have afklaret i forbindelse med dine byggeplaner, er du velkommen til at ringe til os eller skrive i vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vores dygtige tømrer på Østerbro glæder sig til at realisere dine byggedrømme.

starcheck-square-ophone-square