Søg
Close this search box.

Tømrer Østerbro

Tømrermester på østerbro

Vi er et københavnerfirma, som har vores daglige gang på Østerbro, vi kan tilbyde alle former for tømrerarbejde, se længere nede.

Vi går meget op i at vende tilbage inden for 24 timer. Hos Byg-total sætter vi en ære i at overholde samtlige aftaler vi indgår, aftalte tidsfrister, budgetter. Byg-total har alle nødvendige forsikringer det kræver at holde Jer skadefri hvis uhelde er ude. Ligeledes er vi medlem af BYG-garanti ordningen, hvilket naturligvis også er en garanti for at vi kun leverer kvalitetsarbejde. Vi overholder altid leverandørens anvisninger, og ligeledes vil vi altid holde bygherre ajour under byggeriet.

Kontakt os i dag og få et gratis uforbindende tilbud.

Vi udfører tømrerarbejde i hele København, Rødovre, HvidovreValby, Østerbro, Frederiksberg,

Tagdækker til Tagpaptag i København Sundby

Udskiftning samt reparationer af følgende tage

tømrer brøndby strand

Vi har mere end 40 års erfaring og ekspertise i at udføre nye byggekonstruktioner samt reparationer og står 100% inde for vores arbejde, fordi vi:

✓ Er medlem af BYG-garanti

✓ Leverer altid til den aftalte tid

✓ Udelukkende har faguddannede og dygtige tømrere

✓ Løbende giver dig et overblik over byggeriet, så du hele tiden kan følge med i processen

✓ Til hver en tid tilbyder en gratis snak om dine behov samt et gratis og uforpligtende tilbud eller prisoverslag

✓ Kører ud på Østerbro og hele Sjælland

Står I og mangler et par friske tømrersvende til at udføre arbejde på jeres ejendom, udfører vi alle former for tømrerarbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med dine tømrerbehov.

Vi tilbyder bl.a. løsninger inden for:

tømrer østerbro

Bæredygtighed og miljø

I Byg Total er bæredygtighed ikke bare en eftertanke – det er en integreret del af vores forretningsfilosofi. Vi forpligter os til at levere tømrer- og byggetjenester, der ikke blot opfylder vores kunders nuværende behov, men også tager hensyn til miljøet og fremtidige generationer. Her er hvordan vi integrerer bæredygtighed og miljøhensyn i vores arbejde: Vi er forpligtet til bæredygtighed. Vi anvender miljøvenlige materialer og metoder, hvor det er muligt, og sikrer, at vores arbejde ikke kun er godt for dig, men også for miljøet.

Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at alle behov og ønsker bliver opfyldt. Kontakt os i dag for at diskutere dit næste byggeprojekt, og lad os vise dig, hvorfor Byg Total er det rigtige valg for dig.

Miljøvenlige Materialer

Vi prioriterer brugen af bæredygtige, genanvendelige og miljøvenlige materialer i alle vores projekter. Dette omfatter træ fra bæredygtig skovdrift, genanvendte materialer, og produkter med lav VOC (flygtige organiske forbindelser), som bidrager til bedre indendørs luftkvalitet.

Energieffektivitet

Vi designer og bygger med fokus på energieffektivitet. Dette inkluderer isolering af høj kvalitet, energieffektive vinduer og døre, samt installation af solceller og andre vedvarende energikilder. Vores mål er at reducere energiforbruget og minimere vores kunders langsigtede miljøfodaftryk

Affaldsminimering og Genanvendelse

Under byggeprocessen lægger vi vægt på at minimere affald og fremme genanvendelse. Dette omfatter nøje planlægning for at undgå overskydende materiale, korrekt sortering af affald på byggepladsen, og genanvendelse af materialer, hvor det er muligt.

tømrer brøndby strand

Vi garanterer den bedste service

Høj kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og bruger kun de bedste kvalitetsmaterialer

Kyndig rådgivning

Få kyndig rådgivning af en ekspert 
omkring dit næste byggeprojekt

Byg Garanti

Dit hjem er i sikre hånder ved en håndværker
med Byg Garanti

Som medlem af BYG-garanti er dit byggeri i trygge hænder

Vi er medlem af BYG-garanti, som Dansk Byggeri står bag. Dette medlemskab sikrer, at dit byggeprojekt er i trygge hænder, fordi det er et økonomisk sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Dette betyder konkret, at hvis der skulle være fejl og mangler i relation til byggeprojektet, kan ordningen dække op til 150.000 kr. inkl. moms for hver byggesag. På denne måde kan I trygt bestille et tømrerarbejde hos os.

tømrer københavn
tømrer østerbro

Tag en uformel snak med os  

Har du nogle spørgsmål, du gerne vil have afklaret i forbindelse med dine byggeplaner, er du velkommen til at ringe til os eller skrive i vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vores dygtige tømrer på Østerbro glæder sig til at realisere dine byggedrømme.

Kontakt os gerne for yderligere information og et uforpligtende tilbud på vores tømrerarbejde i hele København, Rødovre, HvidovreValby, Østerbro, Frederiksberg,

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med dine tømrerbehov.

Ring op