Kontakt Byg Total

Totalentreprise

BygTotal udfører totalentreprise, og det betyder vi klarer stort set alle opgaver selv, så kunden slipper for at holde styr på 5 forskellige virksomheder, hvilket meget ofte går galt, og entreprisen bliver meget dyrere at gennemføre.
Vi går højt op i vores faglige kunnen, dette indebærer at vi ofte sender vores håndværkere på kursus. Disse kurser afholdes af Byg Garantiordningen, som vi naturligvis er medlem af. Vi vægter kommunikation med kunden højt, samt overholdelse af aftalte tidsfrister.

logo

Tømrer

BygTotals tømrerafdeling har mange års erfaring i renovering samt nybyg, og vedligeholdelse af gamle ejendomme. Vi går meget op i at vores tømrersvende, samt konduktører, ofte er på kurser inden for inovation samt grønne byggeteknikker.
Læs mere…

Tagarbejde

Vi kan stolt kalde os specialister i tagarbejde, da vi har mange års erfaring i branchen, samt vi har vores egne blikkenslagere, tømrere, tagpapdækkere og murere. Derfor kan vi udføre alle former for nye tage, samt reparationer og renovering.
Læs mere…

Blikkenslager

BygTotal har egen blikkenslagerværksted, med de sidste nye maskiner, så vi kan udføre alle former for zink og kobberarbejde, samt oplægning af naturskiffer. Vi går meget op i kvalitet så vi kan levere holdbare løsninger.

Læs mere …

Murer

Hvad end du drømmer om et nyt badeværelse, renovering af ejendomme eller facaderenovering så kan BygTotal hjælpe med alle murer opgaver. Arbejdet udføres i overensstemmelse med de sidste nye byggevedtægter. Læs mere…

byggaranti

Maler

BygTotal har en malerafdeling, hvor vi udfører alle former for malerarbejde, både udvendigt og indvendigt. Vi udfører naturligvis hvert et penselstrøg, med høj faglighed samt præcision. Vi kan også være behjælpelige med råd og vejledning. Læs mere …

Ring op