Totalentreprise

BygTotal udfører totalentreprise, og det betyder vi klarer stort set alle opgaver selv, så kunden slipper for at holde styr på 5 forskellige virksomheder, hvilket meget ofte går galt, og entreprisen bliver meget dyrere at gennemføre.
Vi går højt op i vores faglige kunnen, dette indebærer at vi ofte sender vores håndværkere på kursus. Disse kurser afholdes af Byg Garantiordningen, som vi naturligvis er medlem af. Vi vægter kommunikation med kunden højt, samt overholdelse af aftalte tidsfrister.

byg total

Tømrer

BygTotals tømrerafdeling har mange års erfaring i renovering samt nybyg, og vedligeholdelse af gamle ejendomme. Vi går meget op i at vores tømrersvende, samt konduktører, ofte er på kurser inden for inovation samt grønne byggeteknikker.
Læs mere…

Murer

Hvad end du drømmer om et nyt badeværelse, renovering af ejendomme eller facaderenovering så kan BygTotal hjælpe med alle murer opgaver. Arbejdet udføres i overensstemmelse med de sidste nye byggevedtægter. Læs mere…

Tagarbejde

Vi kan stolt kalde os specialister i tagarbejde, da vi har mange års erfaring i branchen, samt vi har vores egne blikkenslagere, tømrere, tagpapdækkere og murere. Derfor kan vi udføre alle former for nye tage, samt reparationer og renovering.
Læs mere…

byggaranti

Ring til: 28 500 450
Skriv til: info@byg-total.dk

Blikkenslager

BygTotal har egen blikkenslagerværksted, med de sidste nye maskiner, så vi kan udføre alle former for zink og kobberarbejde, samt oplægning af naturskiffer. Vi går meget op i kvalitet så vi kan levere holdbare løsninger.

Læs mere …

Maler

BygTotal har en malerafdeling, hvor vi udfører alle former for malerarbejde, både udvendigt og indvendigt. Vi udfører naturligvis hvert et penselstrøg, med høj faglighed samt præcision. Vi kan også være behjælpelige med råd og vejledning. Læs mere …

15 + 15 =

Få et GRATIS tilbud fra et dygtigt team

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Bygtotal er medlem af byggaranti

Vi vil gerne have du får det bedste opnår det bedste resultat med din opgave.
Derfor garanterer vi  detaljeorienteret kvalitetsarbejde der holder på den lange bane.

Afdeling Valby

Lykkebovej 39
2500 Valby

Afdeling Hvidovre

Neergårds Alle 1
2650 Hvidovre

Telefontider

Man
08.00 - 16.00
Tirs
08.00 - 16.00
Ons
08.00 - 16.00
Tors
08.00 - 16.00
Fre
08.00 - 15.00

COPYRIGHT © WEBDESIGN BY: ITRoom

Call Now ButtonRing op