Total Entreprise

Hvad koster en murer i timen?

Hvis du står midt i et byggeprojekt – eller hvis du står og skal i gang – så har du måske overvejet at få hjælp af en murer.

Murer har nemlig en helt anden viden, erfaring og håndelag, der hjælper dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed – både i praksis, men også i udseende.

Dog er der også mange, som ved, at en murer ikke altid er helt billig at have gående hjemme på ejendommen, når projektet skal føres til ende. Om det er det værd er noget, som kun du kan afgøre.

Vi står ved det arbejde, vi laver. Derfor er vi selvfølgelig medlem af BYG-garanti.

Kun det bedste til vores kunder

Kom hjem til Kvalitet

Vi udfører alt vores arbejde med øje for detalje og kvalitetssikring, så du står tilbage med en holdbar og bæredygtig løsning.

Jeres sikkerhed

Medlem af BygGaranti

BygGaranti er din sikkerhed og et veludført og forsikret samarbejde. 

Læs mere omkring BYG-garanti.

Byg Total

Hvad er murerens timeløn?

Murerens timeløn varierer selvfølgelig meget fra den ene virksomhed til den anden. Dog kan du forvente at timelønnen for en murer ligger et sted imellem 200 kroner og 600 kroner i timen – gennemsnittet ligger på ca. 300 kroner i timen.

Det er et stort spring at forholde sig til, men der er mange forskellige firmaer på markedet, som har forskellige priser og tilbyder arbejde af forskellig kvalitet. Derfor kommer du langt med research.

Hvad kan du bruge en murer til?

Murer arbejder ikke kun med at bygge vægge. Der er faktisk utroligt mange opgaver, som også hører ind under deres arbejdsbeskrivelse.

Faktisk håndterer de både badeværelser, facaderenoveringer, fundamenter, kældre, trapper, støbeopgaver, havemure, terrasser, nybygning, tilbygning, pudseopgaver og skorsten. Der er altså mange ting, som du kan få løst af murersvende, der har stor erfaring og udfører et godt og tilfredsstillende stykke arbejde.

 

Lad os tage en snak om dine behov. Har du spørgsmål, eller ønsker du et prisoverslag, så kontakt os. Så er du allerede et skridt nærmere din boligdrøm.

Et møde med os og et tilbud er selvfølgelig altid gratis og uforpligtende.

Helt uforpligtende

Har du et Projekt?

Få et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven, hvor vi ringer jer op, og gennemgår opgaven sammen med jer.

15 + 15 =

Afdeling Valby

Lykkebovej 39
2500 Valby

2850 0450
Info@byg-total.dk

Afdeling Vig

Lykkebovej 39
2500 Valby

2850 0450
Info@byg-total.dk

Telefontider

Mandag
08.00 - 16.00
Tirsdag
08.00 - 16.00
Onsdag
08.00 - 16.00
Torsdag
08.00 - 16.00
Fredag
08.00 - 16.00

COPYRIGHT © WEBDESIGN BY: ITRoom