Alle byggeprojekter kommer sikkert i mål med os

Med Byg Total som din tømrer i Valby – og på resten af Sjælland, er du sikker på altid at få de bedste løsninger til netop dit projekt. Vi kan løfte alle typer tømreropgaver fra de mindre reparationer til udskiftning af døre, vinduer og gulv, til nyt tag, ombygning, totalrenovering – og selvfølgelig nybyg.

Vi har mere end 40 års erfaring i byggebranchen og råder over et stærkt hold af dygtige håndværkere, der tæller både tømrere, murere, blikkenslagere og malere. Med os som din tømrer i Valby, behøver du altså kun at entrere med et firma. Vi har mandskabet til at klare det hele for dig.

Bæredygtigt og godt håndværk

Vi lægger vægt på godt håndværk og på at tænke bæredygtighed ind i arbejdet. Det kan fx være ved at genbruge det gamle og de eksisterende materialer, hvis det er muligt, når vi renoverer huse eller lejligheder. Vi udfører masser af byggeprojekter og byggerier hvert år, og har altid idéer og professionelle input til, hvordan du kan få dit projekt bedst i mål med hensyn til funktionalitet, design og pris.

Din tømrer i Valby – vi er til at snakke med

valby tømrerVi lægger vægt på den gode dialog – og på, at det er dine idéer og drømme, vi skal føre ud i livet. Dine ønsker og forventninger står derfor øverst på listen hos os, og vi tør godt love, at vi altid er lydhøre og sørger for at holde dig opdateret hele vejen igennem processen.

Så har du et projekt, du gerne vil have os til at se på eller give et uforpligtende tilbud på, er det bare med at ringe eller skrive til os. Du kan også bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.

Vi løser også opgaver Hvidovre.

Få et uforpligtende tilbud

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, inden vi påtager os en opgave. Få et tilbud, du ikke kan sige nej til.

Call Now ButtonRing op